Βιολογικό Κρίθινο Παξιμάδι Καύκαλο με σκέτο κριθάρι Ντουρουντούς 760gr

Το Βιολογικό Κρίθινο Παξιμάδι Καύκαλο από τον παραδοσιακό κρητικό φούρνο Ντουρουντούς στα Σφακιά παράγεται από σκέτο κριθάρι ολικής άλεσης. Eίναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και αποτελεί εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών.
Μικτό Βάρος: 1,2 Kg

Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο


€6,30 6.30
Ντουρουντούς Παραδοσιακός Σφακιανός Φούρνος

Περιγραφή

Βιολογικό Κρίθινο Παξιμάδι Καύκαλο με σκέτο κριθάρι) Ντουρουντούς

Ο παραδοσιακός φούρνος Ντουρουντούς στα Σφακιά είναι από τα πιο γνωστά αρτοποιεία της Κρήτης. Ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση και τις συνταγές της γιαγιάς, παράγουν εκλεκτά και πεντανόστιμα αρτοσκευάσματα χρησιμοποιώντας διαλεχτές πρώτες ύλες και προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας. 

Το χειροποίητο βιολογικό κρίθινο παξιμάδι Καύκαλο Ντουρουντούς παράγεται από σκέτο κριθάρι ολικής άλεσης είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και αποτελεί εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών. Απολαύστε το αφού το βρέξετε με λίγο νερό ή λάδι.

 

Ο παραγωγός

Ντουρουντούς Παραδοσιακός Σφακιανός Φούρνος Ο παραδοσιακός φούρνος Ντουρουντούς στα Σφακιά είναι από τα πιο γνωστά αρτοποιεία της Κρήτης. Ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση και τις συνταγές της γιαγιάς, παράγουν εκλεκτά και πεντανόστιμα αρτοσκευάσματα. Επιθυμώντας να κρατήσουν γνήσιες τις γεύσεις τους, χρησιμοποιούν διαλεχτές πρώτες ύλες, προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας και καθόλου συντηρητικά.