Γιατί Franchise Smilemarkets

tick Γιατί θέλω να πουλάω πραγματικά φθηνά.
tick Γιατί θέλω όλα μου τα προϊόντα να έρχονται σε μία παράδοση στην πόρτα μου.
tick Γιατί δεν μπορώ να αγοράζω όλα τα προϊόντα σε κιβώτια.
tick Γιατί θέλω το κατάστημά μου να έχει όλες τις προσφορές
που έχουν και τα μεγάλα super market.
tick Γιατί θέλω να έχω πάντα όλα τα νέα προϊόντα που κυκλοφορούν
και κυρίως γρήγορα γιατί αυτά μου ζητάνε οι πελάτες μου!

smilemarket_icon Γιατί θέλω να πουλάω πραγματικά φθηνά.

Το να πουλάει ένα κατάστημα τροφίμων ή ένα κατάστημα ευκολίας, όπως είναι τα καταστήματα Smile Markets, σε τιμές ίδιες, ή ελαφρώς φθηνότερες από αυτές που πουλάει το κατάστημα ψιλικών της γειτονιάς, δεν του προσδίδει κανένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα απέναντι σε αυτά. Από την μέρα που άνοιξε το πρώτο μας κατάστημα, μέλημά μας ήταν και είναι να μπορούμε να συγκριθούμε σε τιμές αντίστοιχες με αυτές των super market κάτι που το έχουμε καταφέρει! Μια επίσκεψη σε ένα από τα καταστήματά μας θα σας πείσει!

smilemarket_icon Γιατί θέλω όλα μου τα προϊόντα
να έρχονται σε μία παράδοση στην πόρτα μου.

Ένα κατάστημα Smile Markets πουλάει προϊόντα από 350 προμηθευτές. Φανταστείτε ένα κατάστημα να παραλαμβάνει εμπορεύματα από αυτό τον αριθμό προμηθευτών! Το φορτηγό της ΖΕΥΞΗΣ παραδίδει στην πόρτα του καταστήματος Smilemarket, πάντα πρωινές ώρες, όλη την γκάμα των προϊόντων.

smilemarket_icon Επειδή δεν μπορώ να αγοράζω όλα τα προϊόντα σε κιβώτια.

Η διακίνηση σε τεμάχια είναι το πιο σημαντικό κομμάτι στη λειτουργία ενός μικρού καταστήματος η οποία δημιουργεί τις προϋποθέσεις για τη μη ύπαρξη αποθήκης, τη μείωση των καταστροφών, καθώς και τη μείωση του αποθηκευμένου stock που υπάρχει στο κατάστημα. Η ρευστότητα ενός καταστήματος είναι από τα πιο βασικά κομμάτια της λειτουργίας του και δεν πρέπει να βρίσκεται σε κιβώτια στην αποθήκη του. Τα καταστήματα Smile Markets δεν διαθέτουν αποθήκη άνω των 20τμ., και αυτό κυρίως για να εκμεταλλεύονται τυχόν ανατιμήσεις και προσφορές.

smilemarket_icon Γιατί θέλω το κατάστημά μου να έχει όλες τις προσφορές που έχουν και τα μεγάλα super market.

Τα καταστήματά μας έχουν σε 12μηνη βάση όλες τις προσφορές που έχουν όλες οι μεγάλες αλυσίδες του κλάδου, είτε σε πακέτα προσφορών είτε σε ειδικές συσκευασίες είτε σε εκπτώσεις είτε σε δώρα για τον καταναλωτή ή το κατάστημα!

smilemarket_icon Γιατί θέλω να έχω έχω πάντα όλα τα νέα προϊόντα που κυκλοφορούν και κυρίως γρήγορα γιατί αυτά μου ζητάνε οι πελάτες μου!

Μέσα σε ένα χρόνο το 25% των προϊόντων που κυκλοφορούν στην αγορά αποσύρονται ή αντικαθίστανται με άλλα. Ένα κατάστημα πρέπει να έχει την ικανότητα να προχωράει σε αυτές τις αλλαγές και το σημαντικότερο, γρήγορα!
Η ύπαρξη ενός ταχυκίνητου κωδικολογίου είναι από τα σημαντικότερα θέματα στη δουλειά μας, μια και η απαξίωση των προϊόντων μας φέρνει σταδιακά και απαξίωση στο κατάστημά μας.