Κοπή πίτας Smilemarkets

19/02/2015

Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου όλα τα μέλη της οικογένειας των Smilemarkets συγκεντρώθηκαν στο χώρο του Planetarium Baresteurant (Noesis) για την καθιερωμένη κοπή πίτας. Η Διοίκηση της Ζεύξης Α.Ε., οι εργαζόμενοί της, ιδιοκτήτες καταστημάτων, καθώς και στελέχη του Ομίλου Μαρινόπουλου παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Ο κ. Νικόλαος Μπερετάνος, οικονομικός Διευθυντής της Ζεύξης Α.Ε. και μέλος του Δ.Σ. της εταιρίας , δήλωσε αισιόδοξος τόσο για τον Όμιλο στο σύνολο του όσο και για τα  Smilemarkets ειδικά : «Το 2015 θα είναι μια πολύ καλή χρονιά, όπως ήταν και το 2013 και το 2014». Ακόμη επιβράβευσε τα καταστήματα που πέτυχαν τους στόχους τους για το 2014. Ο διευθυντής Franchise του Ομίλου Μαρινόπουλος, κ. Σταύρος Τόλιας εξήρε την παρουσία όλων των ιδιοκτητών λέγοντας ότι με αυτόν τρόπο φαίνεται η δύναμή μας κι αναφερόμενος στην επέκταση του Ομίλου Μαρινόπουλος δήλωσε: «Σε ένα μόλις χρόνο τα καταστήματα από 450 έγιναν 950 και του χρόνου θα είναι ακόμα περισσότερα», ενώ ο κ. Ισαάκ Σισμανίδης ανοίγοντας την εκδήλωση ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι θέμα χρόνου να είμαστε Nο1  στη μικρή λιανική αγορά της Βόρειας Ελλάδας» .

Μέσα σε κλίμα ευφορίας δόθηκε και το δώρο που αντιστοιχούσε στο φλουρί. Το κατάστημα Smilemarkets στα Βασιλικά κέρδισε ένα διήμερο ταξίδι στα Ζαγοροχώρια.

  • Νικόλαος Μπερετάνος
  • Ι.Σισμανίδης, Σ. Τόλιας, Ν. Μπερετάνος
  • Ισαάκ Σισμανίδης
  • Ισαάκ Σισμανίδης- Σταύρος Τόλιας
  • Ζεύξη
  • Ν. Μπερετάνος, Σ. Τόλιας, Ν. Σαββίνος, Ι. Σισμανίδης