Γνωρίστε το Smile Markets της κ. Σοφίας Γκιουλέκα στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης

09/03/2016

Στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα στην οδό Β. Αλεξάνδου στον αριθμό 82 βρίσκεται το Smile Markets της κ. Σοφίας Γκιουλέκα. Η κυρία Σοφία έχει το «χαμόγελό» της για περισσότερα από 12 χρόνια: «Πήρα την απόφαση να ανοίξω το κατάστημα, γιατί ήθελα να μην κάθομαι σπίτι, να εργάζομαι και να μπορώ να βοηθάω την οικογένειά μου χωρίς να είμαι μακριά της. Η αρχική μου σκέψη ήταν να γίνει ένα γαλατάδικο, ένα mini market της γειτονιάς. Όταν όμως γνώρισα τους ανθρώπους από τη Ζεύξη, η οποία τότε είχε ξεκινήσει να συνεργάζεται με τον Όμιλο «Μαρινόπουλος» σκέφτηκα να τολμήσω για το κάτι παραπάνω. Έτσι αποκτήσαμε το δικό μας Smile Markets που ουσιαστικά είναι το πρώτο κατάστημα που φτιάχτηκε με τις προδιαγραφές που έδινε τότε ο Όμιλος «Μαρινόπουλος»».
Στο Smile Markets στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης θα συναντήσει κανείς καθημερινά εκτός από την κ. Σοφία την Ελένη και τη Τασούλα, αλλά και τις κόρες της κ. Σοφίας, Φωτεινή και Γεωργία, που αν και φοιτήτριες παράλληλα με τις σπουδές τους βοηθούν καθημερινά στις δουλειές του καταστήματος κι έχουν ενεργό ρόλο σε κάθε τι που συμβαίνει. «Το κατάστημά μας είναι οικογενειακό. Όχι μόνο γιατί εξυπηρετούμε επί το πλείστον οικογενειάρχες, αλλά και γιατί κι εμείς όσοι εργαζόμαστε εδώ είμαστε όλοι μαζί μια οικογένεια. Είμαστε οικογένεια πια και με τους πελάτες μας που γνωρίζουμε κάθε έναν ξεχωριστά, τις καταναλωτικές τους επιθυμίες και προτιμήσεις και φροντίζουμε πάντοτε να καλύπτουμε τις ανάγκες τους όσο δύσκολο κι αν είναι κάποιες φορές».
«Το Smile Markets είναι το σπίτι μας. Καθημερινά δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό στη δουλειά μας, στο μαγαζί μας, στους πελάτες μας. Πρώτη μας σκέψη το πρωί και τελευταία το βράδυ είναι πώς θα συνεχίσουμε να δίνουμε στους πελάτες μας την καλύτερη εξυπηρέτηση, αλλά πρωτίστως τις καλύτερες τιμές για τις αγορές τους.»

  • Smile Markets- Λαγκαδάς Θεσσαλονίκης
  • Η κ. Σοφία Γκιουλέκα με την οικογένειά της από το Smile Markets
  • Η κ. Σοφία Γκιουλέκα με την οικογένειά της από το Smile Markets
  • Smile Markets- Λαγκαδάς Θεσσαλονίκης
  • Smile Markets- Λαγκαδάς Θεσσαλονίκης