Γνωρίστε το κατάστημα Smile Markets στην Τερπνή Σερρών!

25/01/2016

Το Smile Markets στην Τερπνή Σερρών διανύει ήδη την 7η δεκαετία λειτουργίας και τον …. Χρόνο ως Smile Markets ενταγμένο στην οικογένεια του Ομίλου «Μαρινόπουλος».
Ο κ. Σάκης Σωτίδης και η οικογένειά του είναι οι άνθρωποι που θα συναντήσετε κάθε μέρα στο μαγαζί, θα σας συμβουλεύσουν για τις αγορές σας και πολύ συχνά αναλόγως με την εποχή μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε μια γευστική δοκιμή που λαμβάνει χώρα στο κατάστημα, σε μια ιδιαίτερη δράση ή σε μια κλήρωση ενός ξεχωριστού δώρου. «Όραμά μας είναι να πρωτοπορούμε με φρέσκες και πρωτότυπες ιδέες αποβάλλοντας όσο το δυνατόν την απαισιοδοξία και το αρνητικό κλίμα που περιβάλλει το χώρο της αγοράς τα τελευταία χρόνια. Η οικογένειά μας κατοικεί στην Τερπνή, όπου εδρεύει και η επιχείρησή μας, ώστε να αφουγκραζόμαστε καλύτερα και πιο άμεσα τις ανάγκες της κάθε γειτονιάς του χωριού μας, αλλά και κατ’ επέκταση της τοπικής κοινωνίας».
«Η φιλοσοφία του καταστήματός μας ταυτίζεται άμεσα με την ονομασία που πήρε τα τελευταία χρόνια με την έναρξη της συνεργασίας με τη Ζεύξη και την είσοδο του στον Όμιλο «Μαρινόπουλος», καθώς άμεση προτεραιότητά μας είναι να δίνουμε πάντοτε προσοχή σε κάθε πελάτη ξεχωριστά, ώστε να επιτύχουμε την αποδοτικότερη καμπύλη αγοράς… το χαμόγελο των πελατών μας!»

  • Ο κ. Σάκης Σωτίδης με την κόρη του Κωνσταντίνα και το κατάστημά τους στην Τερπνή Σερρών
  • Μερικές από τις δράσεις που έλαβαν χώρα στο Smile Markets της Τερπνής